Sa imblanzim cainii!


Jucatorii Interului sunt constienti de importanta disputei cu Dinamo si de faptul ca nu trebuie sa faca pasi gresiti pe propriul teren si spera sa invinga, asa cum au facut si in tur, pe Dinamo.

Se mizeaza in acest meci si pe sprijinul publicului si așteapta un numar cat mai mare de suporteri la stadionul Nicolae Dobrin, pentru a încuraja echipa. Catalin Lazar a declarat ca: „Din pãcate pentru noi, am început acest retur de campionat cu o înfrîngere la Galați, care ne-a cam stricat calculele. Ne așteaptã un joc foarte greu cu Dinamo, dar nu ne este teamã de ei. Noi ne-am pregãtit foarte bine pentru acest meci și vom respecta indicațiile antrenorului. Trebuie sã ne facem cît mai bine treaba și sperãm sã cîștigãm. Cred cã va fi altceva pe stadionul Nicolae Dobrin și sperãm sã iasã bine pentru noi. Toate jocurile sînt importante, iar de acum încolo trebuie sã cîștigãm fiecare întîlnire. Cu o concentrare foarte bunã pe durata celor 90 de minute de joc, cred cã putem cîștiga cele trei puncte în acest meci. Vreau sã fim noi cei care ne vom bucura la final“.

Ionuț Badea a urmarit jocurile din prima etapa a returului si a tras cateva concluzii preliminare. „Este bine cã nici o echipa nu cedeazã si lupta pentru punctele puse în joc. Singurul beneficiar este fotbalul românesc si prevad o luptã strînsã pentru evitarea retrogradãrii. Este bine cã întrecerea internã e în creștere“, a spus tehnicianul Interului la conferinta de presa.

Desi au existat persoane care l-au criticat pe Marius Popa pentru golul încasat în meciul cu Otelul Galați, din prima etapã a returului, Ionuț Badea nu îl considerã vinovat pe portarul lui: „Golul lui Marius Popa a fost practic o deviere. El a respins în lateral, însã ceilalți nu au reușit sã scoatã mingea de acolo. Mã bazez în continuare pe el, pentru cã este un portar valoros. Si de Nasser am nevoie, fiindcã este un fotbalist care dA totul pe teren. Încerc sã ridic valoarea jucãtorilor prin antrenamentele pe care le facem“.

Tot lotul valid

Badea are tot lotul valid pentru acest meci și chiar are dificultãți în alcãtuirea primului unsprezece. „Nu avem probleme medicale și acest lucru mã pune oarecum în dificultate. Deocamdatã nu am stabilit echipa. Toți jucãtorii sînt valizi și întîmpin dificultãți în alegerea primului unsprezece și chiar a lotului de 18. Sper ca, pînã la ora jocului, sã aleg cea mai bunã formulã“, a spus Badea.

Blay nu joaca

Interiștii au efectuat, ieri searã, antrenamentul oficial înaintea jocului cu Dinamo, de maine, de la ora 19. Terenul de joc al stadionului Nicolae Dobrin a fost deszapezit înca de saptãmana trecuta, iar suprafața de joc s-a prezentat excelent. Alaturi de ei s-a antrenat si ultima achizitie, ganezul Gerge Blay, însa nu va putea juca împotriva fostei sale echipe, pentru cã nu este pus la punct cu pregãtirea fizicã. Badea estimeazã cã elevul lui va putea juca peste douã-trei etape.

Bilete de 1 leu

Asa cum am mai anuntat un bilet la intalnirea dintre International  si Dinamo este de 1 leu. Biletele se pot achizitiona de la Stadionul Municipal din Curtea de Arges, dar si de la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin, in ziua meciului.

Conducerea clubului International isi anunta suporterii cã abonamentele vechi se pot schimba la sediul clubului, între orele 10-17. De asemenea, abonamente noi, pentru returul campionatului, au fost puse în vînzare tot la sediul clubului, cu 150 lei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: