Badea spune aceleasi vorbe frumoase


Tehnicianul Interului Curtea de Argeş, Ionuţ Badea, a declarat la conferinta de presa ca jucatorii sai au ratat multe situatii de gol in partida cu Pandurii Targu Jiu, scor 0-0, pe care au dominat-o în totalitate.

Astazi am avut un meci important, care în prima repriza s-a jucat la o singura poarta, dar, din pacate, am ratat multe situatii de gol. În partea a doua, daca înscriam din penalti, castigam cele trei puncte. Pandurii nu ne-au pus probleme, într-un joc pe care l-am dominat în totalitate”, a spus Badea.

Ionuţ Badea a precizat că jucatorul Mihai Radut fusese desemnat înaintea partidei sa execute lovitura de pedeapsa, pe care a ratat-o în minutul 65.

Liviu Ciubotariu, antrenorul celor de la Panduri a declarat: „ Am obţinut un punct important pentru moralul jucatorilor, punct de care aveam nevoie si în clasament. Am jucat mai slab in prima repriza, dar în a doua parte puteam castiga, chiar dacă jucătorii de la Internaţional au ratat un penalti.  Acest punct obţinut astazi nu are valoare daca în etapa de miercuri, cu Ceahlăul, nu vom obtine victoria. Daca bateau astazi, cei de la International deveneau foarte periculosi pentru că se apropiau la doar două puncte, asa ii tinem la distanta”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: