Inca un pas spre evitarea retrogradarii


Cosmin Bacila

International Curtea de Arges s-a impus in intalnirea cu Gloria Bistria cu scorul de 2-1, reusind astfel sa bifeze a doua victorie consecutiva din intreaga sa participare in Liga 1.

Argesenii au invins prin golurile lui Kone (min’ 33) si Bacila (min’ 57), iar pentru ardeleni a inscris Moraes in min’ 72

In minutul 9, Apostu l-a driblat pe Madalin Ciuca si a inscris cu un sut in dreapta lui Turcas, insa centralul Radu Petrescu a anulat golul, la semnalizarea tarzie a asistentului Valentin Avram, care a ridicat fanionul după ce atacantul echipei Internaţional Curtea de Argeş a reuşit să marcheze.

1-0: Keita a primit o pasa in interiorul careului, a sutat de la aproximativ 14 metri, iar mingea a lovit bara si a ricosat in plasa.

2-0: Apostu a scapat singur cu Turcas si i-a pasat in lateral lui Bacila, care a reluat balonul in poarta goala.

2-1: Moraes a trimis în vinclu, de la aproximativ 17 metri, in urma unei lovituri libere acordate de arbitrul Radu Petrescu.

Partida a început cu trei minute de întârziere din cauza faptului că asistentul Gero Szabo a găsit plasa de la o poartă desprinsă şi a solicitat prinderea acesteia.

Marius Sumudica a fost trimis in tribuna dupa ce, de nervi, a lovit o sticla de apa de pe marginea gazonului.

Dupa aceasta victorie Inter se claseaza pe pozitia 15 in clasament, la egalitate de puncte cu U Craiova si urmeaza sa intalneasca in etapa urmatoare pe Poli Iasi, o alta contracandidata in lupta pentru evitarea retrogradarii.

International: 12. M. Popa, 25. Neagu, 27. Pintilii, 3. Viera, 15. G. Matei, 5. E. Kone, 28. Menassel, 14. Voiculeţ(min’ 82 Vezan), 2. C. Bacila, 9. Apostu(mi’n 73 Stoianof) , 7.Răduţ(min 92 Antohi)

Gloria Bistrita 1. Ţurcaş, 20. Homei (min 71 Dan Matei), 4. V. Năstase, 3. Ciucă, 5. Velcovici, 2.C. Petre, 6. A. Muresan, 30. Băjenaru (min’21 Keita)(min’ 65 T Moldovan), 11. Rui Tavares, 24.Hora, 10. Ribeiro Moraes

Cartonase galbene: Voiculeţ ’53, Apostu ’72, Stoianof ’90+3 / V. Năstase ’85

La meciul disputat pe stadionul „Nicolae Dobrin” au asistat aproximativ 1000 de spectatori.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: