Inca un pas spre evitarea retrogradarii


Cosmin Bacila

International Curtea de Arges s-a impus in intalnirea cu Gloria Bistria cu scorul de 2-1, reusind astfel sa bifeze a doua victorie consecutiva din intreaga sa participare in Liga 1.

Argesenii au invins prin golurile lui Kone (min’ 33) si Bacila (min’ 57), iar pentru ardeleni a inscris Moraes in min’ 72

In minutul 9, Apostu l-a driblat pe Madalin Ciuca si a inscris cu un sut in dreapta lui Turcas, insa centralul Radu Petrescu a anulat golul, la semnalizarea tarzie a asistentului Valentin Avram, care a ridicat fanionul după ce atacantul echipei Internaţional Curtea de Argeş a reuşit să marcheze.

1-0: Keita a primit o pasa in interiorul careului, a sutat de la aproximativ 14 metri, iar mingea a lovit bara si a ricosat in plasa.

2-0: Apostu a scapat singur cu Turcas si i-a pasat in lateral lui Bacila, care a reluat balonul in poarta goala.

2-1: Moraes a trimis în vinclu, de la aproximativ 17 metri, in urma unei lovituri libere acordate de arbitrul Radu Petrescu.

Partida a început cu trei minute de întârziere din cauza faptului că asistentul Gero Szabo a găsit plasa de la o poartă desprinsă şi a solicitat prinderea acesteia.

Marius Sumudica a fost trimis in tribuna dupa ce, de nervi, a lovit o sticla de apa de pe marginea gazonului.

Dupa aceasta victorie Inter se claseaza pe pozitia 15 in clasament, la egalitate de puncte cu U Craiova si urmeaza sa intalneasca in etapa urmatoare pe Poli Iasi, o alta contracandidata in lupta pentru evitarea retrogradarii.

International: 12. M. Popa, 25. Neagu, 27. Pintilii, 3. Viera, 15. G. Matei, 5. E. Kone, 28. Menassel, 14. Voiculeţ(min’ 82 Vezan), 2. C. Bacila, 9. Apostu(mi’n 73 Stoianof) , 7.Răduţ(min 92 Antohi)

Gloria Bistrita 1. Ţurcaş, 20. Homei (min 71 Dan Matei), 4. V. Năstase, 3. Ciucă, 5. Velcovici, 2.C. Petre, 6. A. Muresan, 30. Băjenaru (min’21 Keita)(min’ 65 T Moldovan), 11. Rui Tavares, 24.Hora, 10. Ribeiro Moraes

Cartonase galbene: Voiculeţ ’53, Apostu ’72, Stoianof ’90+3 / V. Năstase ’85

La meciul disputat pe stadionul „Nicolae Dobrin” au asistat aproximativ 1000 de spectatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: