Emanuel Marinescu:"Intalnim o echipa care nu a aratat mai bine decat noi"


Intr-un interviu pentru Curierul Zilei, presedintele executiv al alb rosilor, Emanuel Marinescu, a vorbit despre „finala” de la Iasi si depre sansa de a iesi din subsolul clasamentului.

Poate Internațional sã obținã o victorie la Iași?
– Este un meci important pentru noi, din toate punctele de vedere. Mergem la Iași sa obținem un rezultat bun și cred cã meritam sa ramanem in Liga I. Întalnim o echipã care în acest retur de campionat nu a aratat mai bine decat noi. În tur am pierdut nemeritat în fața lor și vrem sa ne luam revanșa.

O victorie ar însemna ieșirea din zona minatã a clasamentului…
– Așa este! Pentru noi, meciul cu Iașiul este ca o adevãratã finala, pentru ca intalnim o contracandidata la retrogradare. Este un meci de 6 puncte, pe care nu avem voie sa-l pierdem.
Ar trebui sã ne temem de adversar?
– Nu trebuie sã ne temem de nimeni. Decat sã intram cu fricã pe teren, mai bine nu ne mai prezentam. Sunt convins ca, daca baieții vor fi concentrati la miza acestui meci, nu vom avea nici un fel de probleme.

Dacã nu vom reuși sã cîștigãm, trebuie sã ne mulțumim și cu un punct?
– Ar fi bun și un egal, pentru cã orice punct conteazã, cînd se va trage linie la sfîrșitul returului. Îmi pare rãu ca in tur nu am reusit sa scoatem decat un rezultat de egalitate, desi meritam cate un punct în jocurile cu Urziceni, CFR Cluj, Steaua. Daca acum mai aveam încã vreo cîteva puncte în plus, alta era situația.

Se poate spune cã echipa este pe drumul cel bun, dupã cele 8 puncte cîștigate în retur?
– Se vede o schimbare în jocul echipei de la venirea lui Ionuț Badea. Practicãm un joc frumos, care este plãcut ochiului, ne creãm ocazii de gol, pasãm bine. Sîntem mulțumiți de rezultatele de pînã acum și sper sã o ținem tot așa.

Vã temeți de arbitraj?
– Știm cã a fost delegat Paul Unimãtan, care în tur ne-a dezavantajat la un meci, însã nu vreau sã mã pronunț dinainte. El vine dupã 5 etape de suspendare și sper sã avem parte de un arbitraj corect.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: