Badea se declara multumit de punctul obtinut la Iasi


Foto: Mediafax

Foto: Mediafax

International Curtea de Arges a remizat la Iasi cu Politehnica, scor 0-0. Meciul nu a fost unul stralucit, dar argesenii au obtinut un punct mare, care poate cantarii mult in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Arbitrul Unimăţan, un vechi „prieten” al Interului a arbitrat intr-un mod echitabil partida de la Iasi.

La conferinta de presa, antrenorul Internationalului s-a declarat multumit de punctul obtinut, contra unei contracandidate in lupta pentru retrogradare.

Badea: Am câştigat un punct care care ne menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare

„Am câştigat un punct care ne menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare şi ne dă speranţe pentru viitor. Îmi pare rău pentru Petre Grigoraş, unul dintre antrenorii buni ai Ligii I, pentru că echipa lui nu trece printr-o perioadă fastă, dar cred că, până la urmă, Poli Iaşi îşi va reveni şi va scăpa de retrogradare”, a spus Badea.

Ionuţ Badea a precizat că jocul nu a fost unul strălucit. „Am câştigat un punct mare astăzi în faţa unei echipe care şi-a dorit foarte mult victoria, mai ales că veneau după o serie de rezultate negative. Jocul nu a fost unul strălucit, dar cred că jucătorii mei au un merit foarte mare pentru acest punct, fapt pentru care merită felicitaţi”, a menţionat antrenorul.

Grigoraş: Atacanţii mei au făcut un meci slab

„Ne-am dorit prea mult victoria astăzi, dar, din păcatre, nu am reuşit să o obţinem. Am întâlnit o echipă arţăgoasă, care s-a luptat pentru fiecare minge. Chiar şi aşa, am avut trei ocazii mari la începutul meciului şi încă două la final, însă atacanţii mei au făcut un meci slab. I-am schimbat pe toţi din cauza randamentului. Sunt extrem de afectat de acest rezultat, deoarece situaţia noastră e din ce în ce mai grea. Ne-am afundat şi mai mult şi nu ştiu ce este de făcut. Sper că ne vom putea revanşa faţă de fani la partida de la Piatra Neamţ şi doar cu o altfel de atitudine vom putea pleca de acolo cu puncte”, a spus Grigoraş.

Politehnica Iaşi: 33. Marc – 30. Străuţ, 21. Mihajlov, 24. Straton, 7. Bîrlădeanu – 8. Ignatov, 5. Onicaş, 26. V. Negru, – 16. N. Viveiros (99. V. Badea ’66), 11. Bujor (9. Bâlbă ’79), 14. G. Păun (18. Miclea ’57). Antrenor: Petre Grigoraş.

Internaţional: 12. M. Popa – 15. G. Matei, 3. Viera, 27. Pintilii (23. Fl. Popa ’85), 25. Neagu – 2. C. Băcilă (10. Lazăr ’90), 28. Menassel, 14. Voiculeţ, 5. E. Kone – 7. Răduţ, 9. Apostu (11. Stoianof ’67). Antrenor: Ionuţ Badea.

La partidă au asistat aproximativ 5000 de spectatori.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: