Inceperea lucrarilor la stadion se tot amana


In urma cu cateva zile, stadionul Nicolae Dobrin a fost vizitat de oficialii Federatiei Romane de Fotbal pentru a licentia stadionul in vederea urmatorului sezon competitional.

Directorul executiv al clubului argeșean, George Pirnea, s-a declarat convins ca nu sunt probleme si International urmeaza sa primeasca licenta si pentru urmatoarea editie de campionat.
„Procesul de licentiere este unul lung și presupune o munca destul de grea, de care s-a ocupat vicepresedintele Consiliului de Administratie, domnul Marinescu. Licentierea este diferita din punct de vedere al stadionului. Rezultatele le vom primi in luna mai. Sunt convins cã vom fi dati ca exemplu de catre Federație. Licenta a fost facuta pentru stadionul Nicolae Dobrin” a declarat Pirnea.

Asa cum iubitorii de fotbal din Curtea de Arges cunosc situatia in care se afla Stadionul Municipal, oficialul clubului declara ca sunt sanse ca stadionul sa fie gata in doi ani jumate.
„Acolo, e un proiect în valoare de 11 milioane de euro și, pe aceste vremuri, nu este ușor sa bagi atatia bani ca sa realizezi un astfel de proiect. Pana acum, s-a investit în jur de un milion de euro in gazon, care arata impecabil. Mai trebuie facute tribunele, vestiarele si alte lucruri. Stadionul va avea o capacitate de 8.000 de locuri si instalație de nocturna. Cred ca acolo vom putea juca in maximum doi ani si jumatate. Stadionul a fost concesionat pe o perioadã de 49 de ani. Acum, se fac ultimele lucrari la baza de pregatire de la Valea Iasiului, care arata superb. In scurt timp, aceste lucrari se vor finaliza, iar echipa noastra se va putea pregati acolo“, a spus oficialul argeșean.

Interesant este ca Primaria Curtea de Arges a concesionat Stadionul Municipal fara a pune o conditie referitor la realizarea tribunelor si poate ca nici nu-i intereseaza cand vor fi finalizate lucrarile la stadion. Probabil ca daca echipa va retrograda la finalul acestei editii de campionat termenul de finalizare al lucrarilor la stadion va creste considerabil, ceea ce nu este deloc benefic pentru iubitorii fotbalului din Curtea de Arges. Pentru ca ei nu au in acest moment o echipa de fotbal, nu pot sa vada un meci de fotabl live, fie el de liga a 4-a sau a 3-a si sa bata drumul pana la Pitesti nu este la indemama oricui. Asa ca domnilor apucati-va o data de stadionul ala, ca ne-ati innebunit cu atatea amanari. Se tot vorbeste de construirea bazei de la Valea Iasului, care trebuia sa fie finalizata de cel putin 5 luni. Nu mai exista muncitori, care sa poata lucra la ambele baze sportive? Sau se astepata finalul campionatului sa se vada daca Inter ramane in prima liga?

Anunțuri

Un răspuns to “Inceperea lucrarilor la stadion se tot amana”

  1. Xsideee Says:

    sunt xsaider am avut un acident grav … 😐 mia venit o minge in pana si mia fracturato in 3 locuri … dubla fractura de menisc sunt foarte trist acum pana mea este lipita de piept :(( . Dupa 2 saptamani o sa revin la forma mea de invidiat si o sami reiau afacerile cu MAFIA DIN IVANCEA . O sal cotropesc pe XSIDU DE LA E cu ajutorul fratelui meu BONCEA o sa avem toata IVANCEA numai a noastra . XSIDE BESTE LA VOI :* VA TZUKA XSIDE :*


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: