Sa repetam isprava din Cupa Romaniei !


Fotbaliştii de la Internaţional Curtea de Argeş sînt condamnaţi sã cîştige meciul de mîine, de pe propriul teren, cu Rapid, pentru a pãstra în continuare şanse de a evita retrogradarea. Argeşenii sînt îndreptãţiţi sã spere la un rezultat bun, dupã parcursul din acest retur de campionat, în care echipa a adunat 9 puncte. Un eventual succes ar face ca Interul sã iasã momentan din zona minatã a clasamentului. Pentru tehnicianul argeşenilor, meciul este unul special, avînd în vedere cã îl va înfrunta pe cel care l-a antrenat timp de trei ani la Dinamo.

Principalul Interului îşi doreşte foarte mult cele trei puncte puse în joc, însã recunoaşte cã adversarul are, teoretic, prima şansã. Ionuţ Badea vrea sã diminueze handicapul pe care îl are echipa lui cu o atitudine de învingãtor şi le cere elevilor sãi sã dea totul pe teren, pentru a cîştiga. „Ne aşteaptã o partidã foarte importantã. Întîlnim o echipã cu pretenţii, care va veni sã joace cu mare ambiţie. Nu ne comparãm cu ei şi sperãm sã ne ridicãm la nivelul ambiţiei cu care vor juca rapidiştii. Pînã acum, nu am realizat nimic, iar singurul lucru notabil este acela cã am reintrat în lupta pentru evitarea retrogradãrii, dupã rezultatele pe care le-am înregistrat în ultimul timp. Rapidul este o echipã foarte puternicã, avînd în componenţa ei jucãtori de talie. Au o dinamicã bunã a mijlocaşilor. Ei vin dupã o serie mai puţin fericitã. Au un antrenor nou, cu care am avut plãcerea sã lucrez timp de trei ani. Sper sã rãspundem mãcar cu aceeaşi atitudine cu care vor veni ei. Nu ştiu ce poate schimba Andone la Rapid, în doar trei zile. Se poate crea un mic şoc la echipã, care poate sã fie pozitiv, dar, în acelaşi timp, este posibil ca ei sã nu reuşeascã sã treacã peste perioada neagrã din ultimul timp. Atmosfera în cadrul lotului nostru este una normalã, dupã rezultatele obţinute în acest retur de campionat. Noi ne vom pregãti foarte bine pentru acest joc, pe care intenţionãm sã-l cîştigãm. Vom vedea dacã vom putea realiza ceea ce ne-am propus. Trebuie sã fim concentraţi la miza acestei partide, pentru cã adversarul, care este o echipã mare, îşi dezvoltã ambiţia şi atitudinea“, a spus Badea.

Florin Popa crede cã Interul poate repeta minunea din Cupa României

Fundaşul Interului Florin Popa este convins cã argeşenii pot obţine o victorie mare în faţa Rapidului, fãcînd, astfel, un pas important pentru Florin Popaevitarea retrogradãrii. În opinia fotbalistului care a revenit pe teren dupã o pauzã de opt luni, giuleştenii nu sînt o echipã de speriat.

Popa spune cã interiştii pot da din nou lovitura, dupã ce, în urmã cu cîteva luni, au reuşit sã-i scoatã pe bucureşteni din Cupa României. „Este un joc important pentru noi, pe care vrem sã-l cîştigãm, pentru a continua cu şanse reale lupta de a evita retrogradarea. Pentru mine, acest meci este un nou început, dupã operaţia pe care am suferit-o la genunchi. Vreau sã revin cu brio pe teren! Eu n-am fost în teren la meciul din Cupa României, dar i-am susţinut pe colegii mei din tribunã şi m-am bucurat la final. Sper s-o fac şi acum. Atunci, rapidiştii au venit cam cu nasul pe sus şi au plãtit pentru acest lucru! I-am bãtut prin atitudinea pe care am avut-o în teren. Acum, cred cã nu vor mai veni cu nasul pe sus, avînd în vedere rezultatele obţinute de ei în ultimul timp. Vor veni mult mai motivaţi sã cîştige şi sã-i demonstreze noului antrenor cã au valoare. Nu ştiu dacã Andone poate sã facã minuni în doar douã – trei zile! Au o echipã bunã, dar nu sînt de nebãtut! Sper sã le administrãm o înfrîngere usturãtoareşi sã le prelungim agonia“, a spus fotbalistul interist.

Stan şi Neagu, absenţi

În confruntarea de mîine cu giuleştenii, antrenorul Ionuţ Badea nu se va putea baza pe doi dintre titularii obişnuiţi ai echipei sale. Atacantul Daniel Stan nu va evolua contra Rapidului, pentru cã este accidentat la gleznã, iar fundaşul dreapta George Neagu va lipsi de pe teren, deoarece a acumulat patru cartonaşe galbene şi este suspendat. Principalul argeşean a declarat cã are soluţii pentru înlocuirea celor doi.

Fotbaliştii nu au ţinut post

Deşi este Sãptãmîna Mare, fotbaliştii de la Internaţional Curtea de Argeş au avut un program normal de alimentaţie şi nu le-au fost interzise carnea şi lactatele. „N-am ţinut post, pentru cã este greu ca sportiv sã respecţi tradiţiile. Pentru a fi în cea mai bunã formã şi a avea forţã, trebuie sã ai o alimentaţie corespunzãtoare. Nici la bisericã nu i-am dus, fiindcã fiecare este liber sã-şi aleagã religia“, a spus Badea.

Fãrã bonus suplimentar

În eventualitatea unei victorii cu Rapid, jucãtorii lui Ionuţ Badea nu vor primi bani în plus faţã de prima care este prevãzutã în regulamentul de ordine interioarã al clubului. „Vom juca pe o primã normalã, pentru cã toate jocurile pe care le mai avem de disputat sînt importante pentru noi. La fiecare joc este prevãzutã o sumã, iar la finalul returului, dacã echipa va rãmîne în Liga I, se va lua prima de obiectiv“, a declarat principalul interiştilor.

5 lei biletul de intrare

Conducerea Interului a decis ca biletul de intrare la meciul cu Rapid sã fie 5 lei. Conform protocolului încheiat între cele douã grupãri, suporterilor rapidişti le-au fost repartizate 750 de bilete, preţul unui tichet de intrare pentru fanii bucureştenilor fiind de 15 lei. „Sperãm sã jucãm cu stadionul plin şi facem apel cãtre publicul argeşean sã vinã alãturi de noi. De aceea am şi fixat intrarea generalã la 5 lei“, a spus directorul piteştenilor, George Pirnea.

S-au antrenat la Valea Iaşiului

În aceastã sãptãmînã, jucãtorii Interului au fãcut un antrenament la baza de pregãtire de la Valea Iaşiului, ce urmeazã a fi datã în folosinţã la sfîrşitul acestei veri. Complexul dispune de trei terenuri cu iarbã, mai multe suprafeţe sintetice, un minihotel, o salã de forţã, saunã şi masaj. La sfîrşitul acestei ediţii de campionat, argeşenii se vor pregãti acolo, indiferent dacã vor rãmîne sau nu în prima ligã.

Vrea arbitraj corect

Confruntarea cu giuleştenii va fi condusã la centru de arbitrul Sebastian Colţescu, cunoscut în lumea fotbalului ca unul dintre cavalerii fluierului care acordã şi cîte zece cartonaşe galbene într-o partidã. Despre delegarea centralului craiovean, Badea a spus cã aşteaptã o manierã corectã de arbitraj, care sã-l facã sã se bucure, la finalul întîlnirii.

Sursa Curier.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: