Badea nu a auzit de catenaccio


Inter a deschis scorul prin Băcilă in minutul 9 si s-au aflat la conducerea jocului in prima repriza, in schimb in repriza a doua au aratat ca o echipa mediocra care nu stie sa conserve rezultatul pozitiv inregistrat pe tabela pana in minutul 51 cand Grigorie a inscris primul gol al Rapidului. Al doilea gol fiind inscris de Săpunaru in minutul 58 si parea ca cei 3000 de specatori asista la macelul din meciul cu Dinamo.

Băcilă a marcat în minutul 9, după ce a primit o pasă lungă, în diagonală, de la Frăsineanu, a intrat în careu şi a punctat de la 10 metri, lateral dreapta, cu un şut violent sub bară.

Oaspeţii au egalat în minutul 51, prin Grigorie, care a primit, nemarcat, mingea venită de pe partea dreaptă şi a înscris cu un şut expediat de la şapte metri.

În minutul 58, Rapid a preluat conducerea pe tabela de marcaj: Spadacio a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar Săpunaru, nemarcat, a înscris cu capul, de la cinci metri.

Internaţional Curtea de Argeş: 12. M. Popa – 15. G. Matei, 3. Viera, 27. Pintilii, 24. Frăsineanu – 2. Băcilă, 14. Voiculeţ (8. Vezan ’85), 28. Menassel, 5. E. Kone – 7. Răduţ (11. Stoianof ’60) – 9. Apostu. Antrenor: Ionuţ Badea.

Rapid Bucureşti: 33. Bornescu – 21. Săpunaru (10. Herea ’82), 3. R. Fernandes, 23. M. Constantin, 16. Ciz – 2. Helder, 15. Lazăr, 20. Grigorie (6. Matic ’73), 7. Cesinha – 30. Spadacio, 27. Gauracs (11. Ioniţă ’46). Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaşe galbene: Voiculeţ ’60, Viera ’87 / Ciz ’14, Ioniţă ’76, Spadacio ’86.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) – Eduard Crângaşu, Cătălin Savu (asistenţi) – Cristina Dorcioman (rezervă).

Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist Sevastian Iovănescu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: