Inter – Alba 2-1


Într-o atmosferă dezolantă, cu ploaie din abundenţă şi circa 200 de spectatori, Curtea de Argeş şi-a continuat parcursul bun şi s-a impus în „Trivale” în faţa Unirii Alba Iulia, care a devenit ehipa cu cele mai mari şanse să retrogradeze în liga secundă.

Piteştiul îşi trăieşte povestea în Liga I prin meciurile lui Internaţional Curtea de Argeş, vecinii de judeţ. O poveste care începe să devină frumoasă şi care se întrevede a fi cu „happy-end”, după ce Voiculeţ (minutul 36) şi Daniel stan (minutul 45) au decis partida contra vecinilor din subsolul clasamentului. Partida începe greoi, pe un teren îmbibat de apă, dar cu dorinţa jucătorilor de a demonstra că rezultatele bune din etapa trecută nu au fost doar accidente. De fapt, primul mitan începe practic în minutul 29, când Veljovic a tras puternic, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă. Peste şapte minute, puţinii fani exultă de fericire la gafa imensă a lui Rotaru, care scapă balonul şi îi oferă lui Voiculeţ şansa de a deschide scorul. Mijlocaşul nu ezită şi goalkeeperul ardelenilor e învins. Interul de România prinde aripi, iar după ce Kone se pierde la o centrare perfectă a lui Matei, Daniel Stan aduce cu o lovitură de cap superbă fericirea deplină în tribune.

S-a terminat repriza, meciul s-a decis, ploaia s-a oprit, iar soarele a ieşit dintre nori pe strada piteştenilor. 45 de minute care poate au decis soarta unei echipe, a unui antrenor şi a unui viitor ce pare a fi frumos. Următoarele 45 de minute nu au adus decât acţiuni sporadice şi seci ale ambelor combatante, ardelenii trimiţând primul şut pe poarta lui Marius Popa în minutul 83. De partea cealaltă Stoianof, intrat în locul lui Daniel Stan, a oferit faza serii, după ce a driblat portarul advers, dar s-a împiedicat de Băcilă şi mingea a trecut pe lângă poartă, stârnind zâmbetele fanilor. Călin Cristea reduce diferenţa, însă e prea târziu pentru a schimba ceva. Curtea de Argeş face 29 de puncte, iar elevii lui Sliskovic rămân cu 20 de puncte, prea puţine pentru a mai putea schimba ceva în soarta echipei.

Reclame
Publicat în echipa, stiri. Etichete: , , . 1 Comment »

Un răspuns to “Inter – Alba 2-1”

  1. Interistu95 Says:

    http://www.youtube.com/watch?v=s3wNBuFcoCc baga filmuletul asta si tu la video…:D …ms… galeria inter


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: