Ionuţ Badea: "Putem profita de suspendarea lui Napoli"


Antrenorul Ionuţ Badea consideră că elevii săi au un avantaj deoarece „principalul” Astrei, Nicolo Napoli, nu va sta pe bancă la meciul de sîmbătă. „Poate fi un avantaj pentru noi, dar în aceeaşi măsură şi un dezavantaj. Totul depinde de jucători. Napoli este un antrenor bun pe care îl respect şi îl apreciez. În campionatul românesc a făcut multe lucruri bune”, a spus Badea.

„Va fi o partidă cel puţin la fel de importantă ca cea din etapa trecută cu Unirea Alba Iulia. Atît noi, cît şi cei de la Astra avem mare nevoie de puncte. Astra are anumite momente de discontinuitate de care trebuie să profităm. Trebuie să gestionăm cît mai bine acest meci, să închidem toate culoarele pentru jucătorii lor exponenţiali: Strătilă, Paulinho, Liviu Ganea şi Gussev. Pentru ambele echipe, meciul de vineri de la Ploieşti este extrem de important. Ca fiecare meci pe care îl mai avem de disputat în acest campionat, vom juca la victorie”, a spus „principalul’ argeşenilor.

Tehncianul nu va putea conta pe Mihai Răduţ, suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene. „Vom vedea cine îl va înlocui, ce aşezare vom avea în teren şi ce strategie von folosi la meciul cu Astra fără Mihai Răduţ”, a spus antrenorul.

Jucătorii Interului au intrat în cantonament miercuri după antrenament, şi conform obiceiului, aşezarea şi strategia meciului vor fi fixate la prima şedinţă de pregătire a meciului.

Anunțuri
Publicat în stiri. Etichete: , , . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: