Sa nu uitam ce s-a intamplat in retur!


In primul rând sa nu uitam ce s-a întâmplat cu Mihai Radut. Mijlocașul Interului a fost grav accidentat de Serge Akakpo şi a fost scos din circuit până în retur. Togolezul i-a fracturat pometele lui Răduţ care a fost apoi operat la la Spitalul Universitar Bucureşti. După acest incident, nimeni de la F.C. Vaslui nu l-a contactat pe Răduţ pentru a-i cere scuze. Tratamentul şi refacerea jucătorului de la F.C. Internaţional au durat peste două luni. La 8 ianuarie echipa naţională a statului Togo, care participa la Cupa Africii pe naţiuni, a fost atacată cu mai multe focuri de armă în urma cărora Serge Akakpo a fost rănit de două gloanţe. Primul care l-a încurajat pe Akakpo a fost Mihai Răduţ. „Nu-i port pică lui Akakpo pentru că m-a accidentat; sper să se refacă cât mai repede după acest atac terorist şi să revină pe gazon”, spunea Mihai Răduţ.

Marius Popa este suspendat

Antrenorul Ionuţ Badea nu-l va putea folosi în meciul Interului cu F.C. Vaslui de luni, 26 aprilie, pe portarul Marius Popa care este în stare de suspendare pentru cumulul de cartonaşe galbene. La Ploieşti, in meciul cu Astra, Popa a primit al patrulea cartonaş galben în acest campionat şi va sta o etapă. În locul său, Ionuţ Badea îl va utiliza pe Tomislaw Arcaba, portar care în tur, atunci când a fost folosit, a apărat foarte bine.

Ionuţ Badea: „vom juca la victorie”

Ionuţ Badea declara „Am urmărit meciul Vaslui – Craiova, dar şi ultimele partide jucate de Vaslui, pentru a pregăti cât mai bine înfruntarea cu o echipă puternică, de valoare, cu jucători foarte buni, care luptă pentru titlul de campioană, chiar dacă a pierdut luni seara întâlnirea cu Universitatea Craiova. Credem în şansa noastră, şi vom juca la victorie, aşa cum o facem în fiecare meci”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: