Baieti, azi vrem victoria!


Daca invinge azi Internațional Curtea de Argeș poate lua o opțiune serioasã de a rãmîne în Liga I. Sansele de a juca si de la vara in Liga 1 ar creste foarte mult daca Inter ar invinge Vasluiul lui Lacatus

Antrenorul Ionuț Badea are probleme de lot înaintea confruntãrii cu moldovenii. Portarul Marius Popa este suspendat pentru cumul de cartonașe, fundașul dreapta Gabi Matei este incert dupã ce s-a accidentat pe finalul meciului cu Astra, iar Nasser are dureri la genunchi. „În meciul cu Astra, Nasser a jucat cu dureri la genunchi, iar acum s-au accentuat, motiv pentru care nu se poate pregãti normal. Sperãm ca la ora meciului cu Vasluiul sã poatã juca“, a spus tehnicianul.

Badea vrea ca rezultatul sã fie decis pe teren de jucãtori și nu de o decizie a centralului desemnat la aceastã partidã. „Sper ca Alexandru Deaconu sã arbitreze bine partida noastrã cu Vasluiul, iar la finalul meciului nimeni sã nu poatã comenta vreo fazã de joc“, a spus tehnicianul Interului. Principalul grupãrii argeșene este convins cã Vasluiul nu e o echipã de neînvins și cere o mobilizare maximã din partea elevilor lui: „Ne așteaptã un meci foarte dificil, pentru cã Vasluiul este o echipã care are jucãtori cu calitãți individuale fizice peste medie. Ei vin dupã trei rezultate nefaste, în care jocul lor nu a fost concludent, cu excepția partidei din Cupa României cu Brașovul, în care au arãtat o forțã impresionantã. Linia de mijloc a lor este dinamicã, pentru cã au jucãtori importanți, gen Wesley sau Sînmãrtean, care pot destabiliza apãrarea. Faptul cã Vasluiul a ieșit din lupta pentru titlu poate fi un avantaj pentru noi.  Avem ceva probleme de lot, dar cred cã cei care vor intra în teren îi vor suplini pe cei care vor lipsi“, a mai spus Ionuț Badea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: