Oficialii lui Inter: "Craiova ne-a bătut în tur după erori de arbitraj"


Conducerea clubului Inter Curtea de Argeş a postat pe site-ul oficial al clubului, un comunicat prin care îşi exprimă îngrijorarea faţă de crearea unor tensiuni artificiale înaintea partidei de sâmbătă, din deplasare, cu Universitatea Craiova.

Conducerea clubului Internaţional Curtea de Argeş îşi exprimă îngrijorarea faţă de crearea unor tensiuni artificiale înaintea jocului cu Universitatea Craiova din cadrul etapei cu nr. 30. Cu toate că jocul este extrem de important pentru ambele formaţii, nici o împrejurare nu dă dreptul ca prin minciună şi manipulare un joc de fotbal să fie pus în pericol prin comentarii elucubrante ale unor iresponsabili – sau poate responsabili – precum numitul Marian Apipie, jurnalist la ediţia de seară a Adevărului de Craiova.

Împrospătăm memoria domnului Apipie, reamintindu-i că, în tur, Universitatea Craiova a câştigat la Mioveni într-un joc cu erori de arbitraj, printre care si neacordarea a două penalty-uri pentru FC Internaţional. Cu toate acestea, clubul nostru a înţeles să respecte regulamentele, păstrînd decenţa, fără să apară în presă cu declaraţii împotriva adversarului sau a arbitrului, căruia, deşi a greşit, nu i-am contestat nici o clipă bunacredinţă.

Considerăm că adevăratul sens al articolului este unul precis şi anume crearea unei stări de tensiune cu un scop bine determinat, de natură a pune presiune nejustificată pe brigada de arbitri şi pe adversar, adică pe noi.

Atenţionăm public faptul că escaladarea unei astfel de situaţii nu poate aduce decît grave prejudicii fenomenului sportiv, fair-play-ului şi spiritului de competiţie.

Vicepreşedinte FC Internaţional Curtea de Argeş

Emanuel Marinescu

Reclame
Publicat în stiri. Etichete: . 2 Comments »

2 răspunsuri to “Oficialii lui Inter: "Craiova ne-a bătut în tur după erori de arbitraj"”

  1. tykryt Says:

    sunt bune si astfel de comunicate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: