Ionut Badea: "Mai avem nevoie de puncte"


In cadrul obişnuitei conferinţe de presa desfăşurată înaintea fiecărei etape, Ionut Badea s-a declarat increzator in şansele Internationalului si vrea sa incurce Cfr-ul chiar pe terenul acesteia.

„CFR-ul are jucatori peste media campionatului nostru. Dar noi suntem intr-un moment bun si ne vom juca sansa noastra pana la capat, deoarece nu sutem matematic salvati de la retrogradare si mai avem nevoie de puncte in clasament. Vom incerca sa obtinem maximum din acest meci, dar ramane de vazut daca vom putea” a spus Ionut Badea in cadrul conferinţei de presa.

„Faptul ca CFR Cluj este pe primul loc inseamna ceva, dar lupta pentru primul loc nu s-a incheiat. Este foarte important ca noi sa ne mentinem tonusul si sa facem un joc bun contra CFR-ului, iar la final sa nu avem ce ne reprosa. Faptul ca la Cluj se pregateste deja fiesta pentru castigarea titlului , poate fi o presiune in plus pentru ei. Daca vom inscrie noi primii, ar putea avea un efect de bumerang pentru jucatorii gazda”, crede tehnicianul alb-rosilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: