Kone merge la Mondiale


Selecționerul Coastei de Fildeș, suedezul Sven-Goran Eriksson, a anunţat lotul lãrgit al celor supranumiti „elefanții“ pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud, care va începe luna viitoare. În lotul lãrgit de 30 de jucãtori, stabilit de Eriksson, se regãsește și Emmanuel Kone, jucatorul lui International Curtea de Arges.

Emmanuel Kone este o prezenta constanta in lotul lui Sven Goran Eriksson. În afarã de jucatorul ciocolatiu al Interului, din campionatul intern a mai fost chemat atacantul lui CFR Cluj, Lacina Traore, convocat în premierã. La Campionatul Mondial, Cote d’Ivoire face parte din grupa G, alãturi de Brazilia, Portugalia și Coreea de Nord.

Conducerea Interului este bucuroasa pentru selectionarea lui Kone la campionatul din Africa de Sud. „Ne bucurã faptul cã, datoritã jocurilor bune fãcute la Internațional, a reușit sã ajute echipa noastrã, dar și pe el. A ajuns exact unde și-a dorit! Sînt sigur cã, dacã va fi folosit în meciurile de la acest turneu final, va face fațã. Își dorește mult sã joace bine, iar acest Campionat Mondial este cea mai bunã șansã de afirmare pentru el“, a declarat Emanuel Marinescu, vicepreședintele Interului.

Reclame
Publicat în stiri. Etichete: , . 1 Comment »

Un răspuns to “Kone merge la Mondiale”

  1. Tweets that mention Kone merge la Mondiale | Interisti.ro -- Topsy.com Says:

    […] This post was mentioned on Twitter by Curtea de Arges. Curtea de Arges said: Emmanuel Kone merge la Mondiale http://www.interisti.ro/2010/05/13/kone-merge-la-mondiale/ […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: