Cfr-iştii de la Inter vor să pună piedică Clujului! "Câştigăm în Gruia!"


Clujului i-au pus gând rău sâmbătă tocmai propriii jucători. Viera şi Ema Kone vor să amâne sărbătoarea vişiniilor. Traore le răspunde: „Visaţi! Titlul vine sâmbătă!”, e replica perlei CFR-ului dată prietenilor de la Internaţional.

Împrumutaţi la echipa argeşeană la începutul acestui sezon, Viera şi Kone vor să amâne fiesta CFR-ului şi au de gând să plece de la Cluj cu toate cele trei puncte. „Îţi dau două goluri şi luăm titlul!”,De mine nu treci aşa uşor, sărbătoriţi în ultima etapă!” sunt replicile cu care s-au înţepat toată săptămâna cei doi amici Lacina Traore şi Ousmane Viera. Deşi este jucătorul CFR-ului pentru încă un an, fundaşul ivorian nu lasă loc de speculaţii şi, mai în glumă, mai în serios, şi-a avertizat cel mai bun prieten că de data asta „brânza e pe bani”. „Traore este cel mai bun atacant, este greu să-i ţii piept. Eu i-am spus însă că nu îi va fi uşor să treacă de mine! CFR să fie campioană, dar în ultima etapă, nu după meciul cu noi. Într-adevăr, ei pornesc ca favoriţi, dar noi vom da totul pe teren, pentru că avem nevoie de puncte”, e mesajul războinic al lui Viera.
Proaspăt convocat la naţionala „elefanţilor”, mijlocaşul Ema Kone a anunţat şi el că sâmbătă nu va fi loc de favoruri. „Nu ştiu ce spune lumea, dar noi mergem acolo să ne facem treaba. Meciul nu este jucat şi CFR nu a luat încă titlul. Deşi sunt jucătorul lor, eu voi trata partida la fel ca pe oricare alta. Sunt fericit pentru ei, dar sâmbătă vrem să batem!”, a ameninţat „Kone mic”.

Ema şi Ousmane vor „afară” de la vară

Aflaţi sub contract cu echipa din Gruia până în vara anului 2011, cei doi ivorieni mărturisesc că Liga Campionilor nu este o tentaţie atât de mare. „Încă nu am discutat cu nimeni de la CFR, probabil o vom face după terminarea campionatului. Nu ştiu ce şanse avem să revenim, dar ne-ar plăcea să jucăm undeva în străinătate”, au spus la unison Viera şi Ema Kone.

4 goluri a marcat Emmanuel Kone pentru Internaţional în acest sezon în 29 meciuri a jucate pentru argeşeni

27 meciuri a jucat Diarrassouba Viera în acest sezon pentru Internaţional

Anunțuri
Publicat în echipa, stiri. Etichete: , , . 3 Comments »

3 răspunsuri to “Cfr-iştii de la Inter vor să pună piedică Clujului! "Câştigăm în Gruia!"”

  1. doru Says:

    Nu pot sa comentez prestatia mizerabila a lui Viera din meciul de la Cluj. Pacat ca nu a fost schimbat dupa primul gol. Am fi avut o sansa.

  2. interist pana la moarte Says:

    viera neai salvat de multe ori sa nu uitam ce ai facut pentru noi noi te iubim bv viera

  3. Tweets that mention Cfr-iştii de la Inter vor să pună piedică Clujului! “Câştigăm în Gruia!” | Interisti.ro -- Topsy.com Says:

    […] This post was mentioned on Twitter by Lucian. Lucian said: Cfr-iştii de la Inter vor să pună piedică Clujului! “Câştigăm în Gruia!” http://bit.ly/creit1 […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: