Nu vrem sa-l mai vedem pe Viera la Inter


Plecaţi la Cluj cu dorinta de a strica petrecerea ardelenilor, elevii lui Ionut Badea nu au reusit decat sa le dea putine emotii clujenilor, prin golul lui Apostu. Nu au reuşit mare lucru si din cauza oii negre din lotul Interului, Viera.

Ousmane Viera, fotbalistul de culoare, pe care, noi suporterii sperăm sa nu-l mai vedem in lotul Interului nici la meciul cu Steaua, si-a dus la bun sfîrşit misiunea care i-a fost încredinţată de echipa care il are in proprietate, neinteresandu-l obiectivul pe care il are echipa de la care primeşte salariu. Daca va forma linia de fund a Interului suporterii il vor huiduii la fiecare atingere de minge a acestuia.

Dupa întâlnirea de sambata cu Cfr Cluj multi dintre patronii echipelor de fotbal din Romania au aratat cu degetul prestatia echipei International de la Cluj, in special pe cea a lui Viera si Kone. Ar fi ideal ca la meciul cu Steaua aceste doua oi negre sa nu fie in primul „11” aliniat de Ionut Badea. Dar totul ramane la latitudinea conducerii si la imaginea pe care acestia doresc sa si-o formeze in Liga 1.

O decizie normala ar fi fost ca Viera, acest cal troian de la Inter sa fie dat afara din lot, dar probabil ca cei din conducere nu doresc sa-si strice relatia de colaborare cu Cfr Cluj.

In rest Forza Inter!

[nggallery id=8]


2 răspunsuri to “Nu vrem sa-l mai vedem pe Viera la Inter”

  1. interist pana la moarte Says:

    la meciul cu steaua ar fi bine sai huiduim pe kone si viera asa le trebuie mai ales viera sa strigam cu toti VIERA ESTI UN TRADATOR am sperat la acel meci sa luam makar 1 punct rusine sa le fie …….. celor 2 jukatori ……..Viera LASANE

  2. Sandu Says:

    contu lu Viera de pe Facebook http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1578617499
    din fericire nu este in tricoul lui Cfr Cluj :d


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: