Update: gsp.ro citeaza site-ul suporterilor lui Inter C de Arges


Astazi gsp.ro a postat un articol despre Viera si despre protestele noastre la adresa acestuia.

Noi suporterii sperăm sa nu-l mai vedem în lotul Interului nici la meciul cu Steaua, şi-a dus la bun sfîrşit misiunea care i-a fost încredinţată de echipa care îl are în proprietate, neinteresîndu-l obiectivul pe care îl are echipa de la care primeşte salariu. Dacă va forma linia de fund a Interului suporterii îl vor huidui la fiecare atingere de minge a acestuia..

O decizie normală ar fi fost ca Viera, acest cal troian de la Inter să fie dat afară din lot, dar probabil că cei din conducere nu doresc să-şi strice relaţia de colaborare cu Cfr Cluj„, se arată în comunicatul postat de suporterii argeşeni.

Un articol foarte bun. Daca facem o analiza amănunţită ne dam seama ca aproape tot articolul este luat de pe interisti.ro, dar nu este specificata deloc sursa. Se spune decat de un comunicat al nostru, al suporterilor lui International.

Domnii gesepisti nu sunt lipsiti in totalitate de etica profesionala, ei citand la mijlocul articolului site-ul onlinesport.ro.

In fine, noi ne bucurăm ca glasul nostru s-a făcut auzit, dar aveam de la gesepisti pretentia sa comunice si sursa informatiilor din articol asa cum au facut cu cei de la onlinesport.ro.

Update: In seara aceasta am observat ca cei de la gsp.ro menţionează site-ul nostru. Ne bucurăm ca demersul nostru a avut succes.

Anunțuri

Un răspuns to “Update: gsp.ro citeaza site-ul suporterilor lui Inter C de Arges”

  1. mihainaidin Says:

    :))))) ce faza tare…..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: