O zi cu International in Austria


Interiștii au programate cîte douã antrenamente pe zi: unul dimineața, iar celãlalt dupã-amiazã.

La prima ședințã de pregãtire, fotbaliștii, sub atența supraveghere a preparatorului fizic Luigi Maione și a antrenorilor, Ionuț Badea și Dragoș Radu, fac alergãri pe diverse distanțe. Dupã aceea, jucãtorii efectueazã exerciții fizice, prin care le sunt testate mobilitatea și capacitatea de efort. Antrenamentul se încheie la sala de forțã, argesenii lucrînd la diverse aparate unde staff-ul tehnic vede capacitatea de efort a fiecãrui fotbalist în parte.

Dupã masa de prînz, interiștii au cîteva ore de odihnã, iar dupã-amiazã ies pe teren pentru cel de-al doilea antrenament. La ultima ședințã de pregãtire, antrenorii pun accent pe jocul cu mingea, unde se exerseazã diferite scheme de joc. Dupã terminarea antrenamentului, fotbaliștii și cei din delegație se relaxeazã la piscina hotelului Gamswirth, locație de patru stele.

Dupã antrenamentul de relaxare, jucãtorii servesc cina și se retrag în camere, unde se uitã la televizor sau comunicã prin intermediul messengerului cu familia. La ora 22 se dã stingerea, pentru cã a doua zi jucãtorii o iau de la capãt.

În cele aproape zece zile de pregãtire în Austria, Ionuț Badea le-a dat liber jucãtorilor lui o zi, în care aceștia au vizitat orașul și au fãcut cumpãrãturi de la un mall din Salzburg, oraș aflat la 15 km de Tamsweg.

Sursa: Marius Duinea – Curierul Zilei

Anunțuri

Un răspuns to “O zi cu International in Austria”

  1. Sandu Says:

    Antrenamente la greu 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: