O săptămîna buna pentru fotbalul argesean


Cu siguranta ca a fost o saptamana buna pentru sportul argesean.

In primul rand International Curtea de Argeş si-a asigurant prezenta in liga1 pentru inca un an.

In al doilea rand Fc Arges a scapat de „calaul” ei, Cornel Penescu, omul care a reusit sa o retrogradeze doua ori, tot de atîtea ori retrogradase Fc Arges in întreaga s-a istorie.

Dacia Mioveni se afla pe pozitia secunda in clasamentul serie de Vest, Liga 2. Sansele de promovare exista, dar depinde foarte mult de jocul contra candidatelor, U Cluj si Ut Arad. In schimb Fc Arges, care evolueaza in aceiasi serie, urmează sa le întîlnească pe ambele contracandidate ale Daciei in urmatoarele meciuri. Ar fi foarte frumos ca Fc Argeş sa invinga rivalele Daciei la sefia clasamentului si astfel sa-i înlesnească promovarea Daciei Mioveni.

Sa sperăm ca din toamna vom avem doua echipe din judeţ in Liga 1, si de la anul sa ni se alăture si Fc Argeş. Sa-l facem pe marele Dobrin bucuros acolo unde este el!

4 răspunsuri to “O săptămîna buna pentru fotbalul argesean”

  1. zazu Says:

    Stie cineva cat vor costa biletele si de la ce ora se pun in vanzare?

  2. zazu Says:

    Multumesc Dragos. Sper sa fie cu spurcatii macar pe jumatate cum a fost cu FC Arges anul trecut, atunci au fost 18.000 de spectatori.

  3. Cosmin Says:

    Frumos. Ar fi grozav sa avem trei echipe in Liga 1. Sper ca aceasta buna intelegere intre suporterii celor trei echipe sa dureze vesnic.


Lasă un comentariu